Brummogástól hangos vasárnap! - Oroszlányiak Törökbálinton

2019-05-06 | Sport
Vasárnap a Törökbálint Arénában rendezték az idei év elsõ flagfootballkupa napját. Az Oroszlány Bears utánpótlás csapatai elõször vettek részt ezen az országos megmérettetésen, de a sikerek így sem maradtak el.

A két mûfüves pályán zajló esemény nyitó mérkõzését az 13 éven aluli Oroszlányi Bocsok játszották a Dabas Sparks ellen.

Kiegyenlített küzdelem jellemezte a mérkõzést, de a végén a dabasiak fizikai fölénye érvényesült, így a Bocsok vereséggel mutatkoztak be, melyet sajnos további három követett- a Diósd Saints, Bp.Titans és a Miskolc Renegades ellen.

Az oroszlányi amerikai football legifjabb mûvelõi az 5. helyen végeztek, de szomorkodásra nincs okuk, hiszen a mezõny magasan legfiatalabb átlagéletkorú csapatát alkották.

Az U13-as kupanapot a házigazda Diósd Saints nyerte, a torna legértékesebb védõjátékosának a Bears 7!!!éves játékosát Szabó Gergõt választották a kupán résztvevõ csapatok szakvezetõi!

Az U16-os Oroszlányi Maciknál már eredményességgel is párosult a bemutatkozás. Varga Tamás és Hermann Emõke tanítványai a hazai Szenteket és a Dunakeszi Rangerst legyõzve az elsõ hely megszerzése reményében léphettek pályára a Budapest Titans ellen, de sajnos az áhított gyõzelem nem jött össze.

A végén egy újabb vereség is becsúszott az U16-os kupanap gyõztese, a Dabas Sparks ellen, de jobb pontarányuknak köszönhetõen a 2. helyen végeztek az oroszlányiak!

Fantasztikus hangulatban telt az egész vasárnap, rengeteg szülõ és felnõtt játékos buzdította a helyszínen a Bears fiataljait!

Augusztus 31-én a kupasorozat Oroszlányba érkezik, szeretettel várunk mindenkit!

Go Bears!

Sajtóközlemény

Megosztás