Három gyõzelemmel tértek haza Kaposvárról

2019-04-30 | Sport
Kellemes idõjárás és idilli sportkörnyezet fogadta vasárnap, a Kaposvár Goldenfox meghívására három korosztályban, barátságos mérkõzésekre érkezõ Oroszlány Bears amerikai focistáit, az újonnan épült Kaposvár Aréna melletti atlétikai pályán.

A közös bemelegítés után, elsõként az U13-as korosztályban indult útjára a tojáslabda. A kiegyenlített mérkõzésen, az oroszlányi bocsok remek hajrával fordították maguk javára a mérkõzést és 18-14 arányú gyõzelmet arattak.

Az U16-os korosztály mérkõzése, a mackók touchdownjával indult, majd a védelem azonnali labdaszerzésével újabb hat pontot tett fel a képzeletbeli eredményjelzõ táblára. Már-már eldõlni látszott a mérkõzés, de a kaposvári rókák nem adták könnyen a bõrüket, visszajöttek a meccsbe bár a vége így is 28-20-as oroszlányi gyõzelem lett.

A felnõttek párharca is kiélezett küzdelmet hozott az oroszlányi medvék, egy utolsó másodperces kivédekezett támadásnak köszönhetõen nyerték 30-22-re az összecsapást!

Remek meccsek, kiváló hangulat jellemezte az egész amerikai foci délutánt! Köszönet a kaposváriak vendéglátásáért! Augusztusban viszonozzuk vendégszeretetüket az oroszlányi rendezésû Bányász Kupán! A kis bocsok és macik, a hétvégén pedig már élesben szerepelnek a diósdi kupa napon!


Oroszlány Bears Amerikai Football Szakosztály

Oroszlányiak Városi Sport Klubja

 

Megosztás