Kis egyesület sikerei

2019-01-21 | Sport
"Egy kis egyesület sikeres éve – ez volt 2018. – kezdte évértékelõ beszámolóját szombat délután Likerecz Attila, a súlyemelõk vezetõedzõje.

Három elsõ hely a diákolimpián, két arany a tini OB-n, Huszka Mihály aranya a masters Európa bajnokságon, a lánycsapat elsõsége az olimpiai reménységek tornáján, 7-8. helyezés az U15-17-es Európa bajnokságon, hat gyõzelem a junior magyar bajnokságon és egy a felnõtt OB-n, s nem utolsó sorban bronzérem az erõemelõ világbajnokságon, majd arany az országoson.

– Ezek az eredmények tiszteletet parancsolóak, s vezették a csapat pontverseny 4. helyére az oroszlányiakat, míg a korosztályos magyar bajnokság pontversenyének megnyerése tette fel a koronát a tavalyi munkára – összegezte az évet Likerecz Attila.

Az eseményen Bagócs János edzõ névre szólóan elemezte a fiatalok tavalyi teljesítményét, amivel valamennyien kiérdemelték a jutalmat.

– Több mint kéttucatnyian járnak rendszeresen az edzésekre, és öregbítik Orosazlány hírnevét nemcsak az országban, hanem a nagyvilágban is – dicsérte az egyesületi munkát Lazók Zoltán polgármester, aki emlékeztetett arra, hogy 2018. egyik nagy eredménye volt a harmincnégymillió forintba kerülõ edzõtermi felújítás, aminek eredményeként immár biztosított a nyugodt felkészülés.

A közösség munkájáról szólt elismerõen Rajnai Gábor alpolgármester is, aki a nagy elõdök, Benedek János, Bagócs János, Chudik Lajos, Balázsfi Zoltán, Dobó Lajos, Földi Csilla, Huszka Mihály és nem utolsó sorban a Likerecz család példájának folytatására kérte a súlyemelõ reménységeket."

Forrás:oroszlany.hu

 

Megosztás