Sztárvendég az Oroszlány-ralin

2019-08-17 | Sport
(MTI fotó/Czagány Balázs) Ötödik alkalommal rendezik meg a hétvégén az Oroszlány-ralit, amelyen sztárvendégként és navigátorként Siklósi Gergely világbajnok párbajtőrvívó is részt vesz.

A szervezők tájékoztatása szerint a verseny a Rallye 3 kategória országos bajnoki futama, melyet a legendás Oroszlány-Pusztavám szakaszon rendeznek. A 84 indulóból álló mezőny hatszor teljesíti a 7,4 kilométeres etapot, háromszor az egyik, háromszor pedig a másik irányban.
A júliusban Budapesten vb-aranyérmes Siklósi Gergely egy Skoda Fabia R5-ösben, Zagyva Lajos navigátoraként vesz részt a viadalon, valamint a szombati rajtceremónián ő indítja majd el a versenyzőket.
„Imádom a technikai sportokat, szeretek motorozni és autót vezetni, az adrenalin mindig feldob, ha valami különlegeset csinálhatok a víváson kívül” – idézte a szervezők közleménye a 21 éves párbajtőrvívót, aki hozzátette: a pilótával megbeszélték, ha lehet, akkor csak élvezi a száguldást, de ha a helyzet úgy kívánja, akkor navigátorként is megpróbál helyt állni.
Az Oroszlány-rali szombaton kezdődik és vasárnap ér véget.

-MTI-

 

Megosztás