Távhővezetéket cserélnek

2019-09-07 | Oroszlány
(A kép illusztráció) Az NKM Oroszlányi Szolgáltató Zrt. az alábbi közleményt adta ki honlapján:

„Az NKM Oroszlányi Szolgáltató Zrt. tájékoztatja a Lakosságot, hogy 2019. év harmadik negyedévében két helyszínen végez távhővezeték cserét Oroszlány városban.

A tervezett projektek keretében a Népek barátsága utcában a lakóépületeket összekötő belső szerviz út alatt, továbbá a Rákóczi út és a Haraszthegyi út kereszteződésében a park alatt vezetett fűtési gerincvezeték, illetve az épületek ellátását biztosító elöregedett távhővezetéket – magas ellátásbiztonságot nyújtó – korszerű, előreszigetelt fűtési acélcsőre cseréli.

A mélyépítési munkák miatt a Népek barátsága utcai lakóépületek belső parkolóiban a gépjárművel történő közlekedés -és parkolás, illetve a Rákóczi Ferenc út és a Haraszthegyi út kereszteződése környezetében a járdán történő közlekedés nehézkessé válik a kivitelezés alatt, ezért kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy az érintett régiókban történő gyalogos, kerékpáros és gépjárművel történő közlekedéskor ezt vegyék figyelembe.

A kivitelezési munkák 2019. szeptember 04-én kezdődnek és a munkák befejezése időjárás függvényében a burkolat helyreállításokkal bezárólag várhatóan október 15-ig készül el.

A kivitelezési munkák befejezésének határideje a hőszolgáltatás külső időjárás függvényében történő elindítását nem befolyásolják.

Kérjük a Tisztelt Lakosság szíves türelmét!”

 

Forrás:oih.hu

 

Megosztás