• SzeletBurkTegla
 • Molnár Sport
 • VizivilágHétkuti
 • Öreg Prés Étterem
 • GeszlerPince
 • Hirdessen Minálunk

Rovatok:

Komárom-Esztergom megye Oroszlány Hasznos infók 2019. évi lomtalanítások Oroszlányban
2019-03-05 16:08

2019. évi lomtalanítások Oroszlányban

|

Az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. 2019-ben 4 alkalommal lomtalanítást végez.
2019. évi lomtalanítások Oroszlány város területén   

Az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. Oroszlány város területén, az Oroszlányi Önkormányzat megbízásából 2019. évben 4 alkalommal az alábbiakban felsorolt napokon és helyszíneken lomtalanítást végez, valamint ugyanezeken a napokon lehetőség lesz a használaton kívüli elektromos készülékek (TV, mikro, egyéb háztartási és barkács eszközök stb.) elhelyezésére az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. telephelyén (Oroszlány, Táncsics M.u.59.).  

Lomtalanítás a város tömbös beépítésű területein és a garázssoroknál  Elektromos készülék begyűjtés az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. telephelyén (Oroszlány, Táncsics M.u. 59.)   8-14 óra között 2019. március 18., május 27., szeptember 16., november 18.  

Lomtalanítás Borbála egész területén
Elektromos készülék begyűjtés az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. telephelyén (Oroszlány, Táncsics M.u. 59.)   8-14 óra között 2019. március 19., május 28., szeptember 17., november 19.  

Lomtalanítás az Ófalu egész területén
Elektromos készülék begyűjtés az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. telephelyén (Oroszlány, Táncsics M.u. 59.)   8-14 óra között 2019. március 20., május 29., szeptember 18., november 20.  

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a lomhulladékot legkésőbb a lomtalanítás napján reggel 6 óráig helyezzék ki a közterületre!    

A lomtalanítás során nem helyezhetőek ki az alábbi hulladékok! - veszélyes hulladékok - építési, bontási törmelékek - autó és motorkerékpár alkatrészek, karosszéria elemek - gumiabroncsok - ipari hulladékok - állati tetemek - folyékony hulladékok   

Kérjük, hogy a környezetszennyezés elkerülése érdekében az elektromos berendezéseket, háztartási eszközöket, izzókat, elemeket ne keverjék össze a háztartási hulladékkal, lommal, mivel a fentiekben felsorolt  időpontokban lehetőség van azok leadására Társaságunk telephelyén.  

Fentieken kívül a közszolgáltatás részeként biztosítjuk térítésmentesen az évi egyszeri házhozmenő lomtalanítás igénybevételét az alábbi feltételekkel.  

Társaságunk évente egy alkalommal (társasházak esetében az évente egy alkalom társasházanként értendő) végzi el, az ingatlantulajdonossal előre egyeztetett időpontban a háztartásban keletkezett lom háztól történő elszállítását, úgymint feleslegessé vált használati tárgyakat, eszközöket, bútorokat. A kisebb méretű anyagokat a hatékonyabb elszállítás és szétszóródás megakadályozása érdekében kérjük előre  bezsákolva, kötegelve előkészíteni!  

Nem tartoznak a házhozmenő lomtalanítás körébe, így nem kerülnek elszállításra! − gally, salak, trágya, szalma, egyéb növényi és állati hulladék, építési, bontási hulladék − egyéb mezőgazdasági, ipari hulladék − elektromos, elektronikai készülékek (pl. TV-készülék, hűtőgép) − veszélyes hulladékok, gumiabroncs, karosszéria elemek, akkumulátor, festékes doboz, fáradt olaj, kátrányszármazékok, pala,  stb. − heti hulladékszállítás körébe tartozó háztartási, valamint gazdálkodói, vállalkozói tevékenységből származó hulladék.  

Az elszállítás feltétele, hogy a közszolgáltatásba bekapcsolt ingatlanhasználónak ne legyen díjhátraléka.  

Kérjük, hogy  lomtalanítási igényét legalább 1 héttel előre jelezze Társaságunk telephelyén  (2840 Oroszlány, Táncsics M.u.59.), vagy telefonon: 34/361-411, illetve az okg-info@oroszlany.hu e-mailcímen.  

A fenti alkalmakon kívüli időpontban jelentkező egyéb lomtalanítási igényeket az alábbi díjakon vállaljuk:  

1 m3-ig   4.790,-Ft+ÁFA
1-3 m3 között  9.580,-Ft+ÁFA
3-5 m3 között  14.370,-Ft+ÁFA
5-10 m3 között  23.950,-Ft+ÁFA Forrás:oroszlany.hu


Nyomtatás
Hozzászólás beküldéséhez lépjen be felhasználónevével. Amennyiben még nem regisztrált felhasználó, itt regisztrálhat!

Bővebben kifejtené véleményét? Írását küldje el szerkesztőségünk e-mail címére.

Ehhez az íráshoz még nem érkezett hozzászólás.
 • Kormendisirko
 • FlajszSirko
 • Palló
 • Cserépkályha
 • Balla Gumi
 • MalmasAgrar
 • Jobb hirdessen