A Csiki Pihenőkert rengeteg lehetősége

2024-04-22 | Budaörs
Nyári táborok, programok iskolás és óvodás csoportoknak, csapatépítők felnőtteknek, családi rendezvények - teljes üzem várható a budaörsi Csiki Pihenőkertben.

Végre itt a tavasz és nemsokára a nyár, így a bezárt régészeti múzeum programjai is kiköltözhetnek a Csiki Pihenőkertbe, ahol a már jó bevált, több éve működő táborok, vidám események is folytatódnak.

Csak ízelítőül:

nyári tábor – 2024-es nyári tábor kínálatunkban, igyekeztünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt izgalmas, játékos és tanulmányi élményben gazdag táborokat összeállítani.

Sokféle témában igyekszünk a gyermekek érdeklődését játékos formában felkelteni történelmi, művészeti és természeti örökségünk értékei iránt: kézműves foglalkozások, ügyességi, sport és szabadidős programok váltják egymást, a témához kötődő dramatikus jelmezes foglalkozásokkal, ásatási gyakorlatokkal, vagy természetismereti kutatómunkával, kirándulásokkal gazdagítva.

osztálykirándulás – A mi tantermünk “az égig ér”, hiszen az Árpád-kori régészeti park, az indián falu, a Törökugrató, a Csiki-hegyek – a kék ég alatt – a szabadban várnak Benneteket. A feladatok elvégzésével, a túraútvonalak bejárásával egy egyedülálló kalandban vehettek részt az osztálykirándulás során.

erdei iskola – Kellemes természeti környezetben, Budapest közelében található az erdei iskola és nyári tábor, amely egy régészeti feltáráshoz kapcsolódóan jött létre. Az Árpád-kori régészeti park épületeiben az ásatási megfigyelések alapján rekonstruált egykori „Csik” nevű középkori falu lakóinak életével ismerkedhetnek meg a látogatók. Az élménygazdag osztálykirándulások, erdei óvodai és erdei iskolai programok szakszerű lebonyolításához sokféle helyszín található. A több mint 1 hektáros Csiki Pihenőkert parkjában játszva tanulhatnak. A többnapos kirándulásokhoz korszerű épületek állnak rendelkezésre, a szálláshely pedig jurtákban van.

(Világítással ellátott 3 db 2 ágyas kis jurta (tanároknak) és 8 db 10-12 ágyas nagy jurta a diákoknak, új mosdók és zuhanyzók, projektoros tanterem és laboratórium várja az erdei iskolásokat. Egyedülálló tankönyv és munkafüzet készült a foglalkozásokhoz, amely segít elsajátítani a tanultakat!)

céges rendezvény, csapatépítő tréning, családi nap – Az egyedülálló helyszín és programok lehetőséget biztosítanak a résztvevők számára, hogy a mindennapos egymás melletti munka rutinján túl, megismerjék csapattársaikat más-más oldalukról is. A csapatépítő tréning során szerzett közös élmények, a szokatlan kötetlen körülmények és a csapattársak közelsége lehetővé teszik számunkra, hogy fejlesszék partneri kapcsolataikat és ezáltal növeljék eredményességüket a későbbi céges helyzetekben is.

Bővebb információ minden lehetőségről ITT!

(SzK)
—————————-

Megosztás