A Fillari Team Budaörs várja a biciklizés szerelmeseit

2022-05-04 | Budaörs
A Fillari Team Budaörs közösségi tekerést szervez a Giro D'Italia nyitónapján - május 6-án - Bajnára, ahol a mezőny is elhalad. Útvonal: Szent Gellért tér, Biatorbágy, Páty, Zsámbék, Szomor, Bajna.

A ride programja:
indulás: 2022.05.06 péntek, 12:00, Szent Gellért tér
– felvezető autó/motor nem lesz
– az útvonalat képfájl és .gpx formában is csatoljuk, lényegében: Buba – Biatorbágy – Páty- Zsámbék – Szomor – Bajna, kb 55 km.
– a menetet a Fillari Team Budaörs tagjai moderálják, a tempó/intenzitás mérsékelt, 25-30 km/h lesz. Ennek megfelelően kérünk mindenkit, hogy akkor válassza a rendezvényünket, ha mind tempóban, mind távban megfelelő edzettségi állapotban van, illetve van némi tapasztalata nagyobb bolyban kerékpározni. Mivel az időbeosztás feszes, nem tudjuk garantálni a leszakadók bevásárást, hiszen mi is ki akarunk érni a mezőny előtt.
Bajnán a helyszín a „Vadász” kocsma lesz a főút mellett, ahol sporttársunk, DJ @Horváth Zoltán vár majd minket zenével és jó hangulattal. Teszünk ki egy TV-t is, ahol lehet majd figyelni a Giro eseményeit is élőben.
– a rendezvény megszervezésével kapcsolatban nekünk is voltak/vannak költségeink, ezért aki szeretne hozzá tud járulni, a bankszámlaszámunk: 10918001-00000036-51320002 (Fillari Team Budaörs Kerékpáros Sportegyesület). Köszönjük szépen!
Várunk mindenkit sok szeretettel,

Fillari Team

(A rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt, balesetért és egyéb kárért felelősséget nem vállalunk. Bukósisak viselése ajánlott, ahogy lámpával is készüljetek!)

Megosztás