A Latinovits Színház rendelkezései

2020-08-28 | Budaörs
Közönségforgalmi változásokat vezet be a Budaörsi Latinovits Színház a 2020/21-es évadban a járványhelyzetre való tekintettel: testhőmérséklet-mérés, személyi adatok rögzítése, kötelező szájmaszk a folyosón...

A járványügyi helyzetre való tekintettel színházunk a 2020/21-es évadban, mindannyiunk biztonsága érdekében, az ország más színházaival összhangban, az egészségügyi hatóságok és a fenntartó Budaörs Város Önkormányzata ajánlásait figyelembe véve az alábbi közönségforgalmi változásokat vezeti be.

Színházunkban a kontaktusmentes ügyintézésre törekszünk és természetesen kizárólag tünetmentes munkatársaink tartózkodnak az épületben. A törvényi rendelkezéseknek megfelelően a közönségforgalmi területeken az előadások kezdete előtti órától kezdődően kétóránként fertőtlenítő takarítást végzünk. Az önökkel közvetlenül találkozó munkatársaink maszkot és kesztyűt viselnek.

Arra kérjük nézőinket, hogy előadás előtt érkezzenek a megszokottnál 20-25 perccel korábban és színházunkat a főbejáraton keresztül közelítsék meg – az utcán való várakozás irányát jelölésekkel segítjük.

A bejáratnál munkatársaink megmérik minden nézőnk hőmérsékletét, a 37.5 fok feletti érték észlelésekor – egy ellenőrző mérést követően – az érkezőt megkérjük, hogy egy külön egyeztetett másik időpontban nézze meg a választott előadást. 37.5 fok alatti érték mérését követően egy regisztrációs listában rögzítjük az önök személyi adatait (név, lakcím/tartózkodási cím, telefonszám), a regisztrációs íveket egy esetleges kontaktkutatás céljából 21 napig tároljuk, semmilyen más célra nem használjuk fel, a 21 nap elteltével megsemmisítjük.

Nem csak a jegyek átvétele, hanem ellenőrzése is a bejáratnál történik, majd ezután kérjük, lehetőség szerint a színház kertjében várakozzanak.

Az épület előcsarnokában, folyosóin és mellékhelyiségeiben a szájat és orrot egyaránt takaró maszk viselése kötelező, a nézőtéren ajánlott. Kérjük, használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket is.

A ruhatár használata ingyenes és nem kötelező, táskájukat és kabátjukat behozhatják a nézőtérre is.

Bízunk benne, hogy a kényelmetlenségeket előadásaink feledtetni tudják.

Mi már nagyon várjuk önöket!

A Budaörsi Latinovits Színház társulata és munkatársai

Budaörs, 2020. augusztus 23.

Megosztás