A Menhely legrégebbi lakója gazdira vár

2020-04-10 | Budaörs
A Budaörsi Állatmenhelyen sem az ünnepek, sem a járvány miatt nem állhat le a munka. Most egy kedves kutyahölgyről kaptunk írást. Hátha valaki pont őt keresi. Mert Zsömi őrá vár!

Már nem is emlékszem, mikor sétáltam Zsömivel utoljára, mégis úgy várta az ölelést, mint egy régi barát. Viszont arra sem tudok visszagondolni, hogy mikor láttam legutóbb kint a mezőn csavarogni. A kennelek közt is alig veszi őt észre valaki, ritkán jut ki. Olyan nyugodt és csendes, hogy a háttérben eltűnik és láthatatlanabb, mint a fekete kutyáink.
Ennek a 8 év körüli kutyahölgynek már csak kevés emléke lehet arról, hogy mit látott a rácsok előtt. Olyan sok hosszú év telt el, hogy más már régen feladta volna. Zsömi mami azonban kiváló természetű, kedves, szelíd, bizakodó. Nincs nagy mozgásigénye, inkább egy kis babusgatásra, simogatásra vágyik. Családban, vagy egy magányosan élő nagymama kis kertjében is kiválóan érezné magát. Ha nem kell lépcsőzni, akkor egy lakás is tökéletes lenne számára.
Ha valaki már idősebb korára veszített fizikai erejéből, de feltöltődne szeretettel, megszépíthetné ezzel Zsömi utolsó éveit is. Ő minden pillanat figyelemért hálásan bújna majd. Nyugodt, kiegyensúlyozott, boldogan megélt évek lehetnének ezek.

Aki társául fogadja, nem fogja érteni, hogy hogyan élhetett eddig nélküle.

További képeket és információkat a Budaörsi Állatmenhely honlapján lehet találni. Személyesen vagy telefonon lehet érdeklődni a menhelyen vagy a 06-70/601-6700 telefonszámon.

Fekete Adrienn

Megosztás