Az Állatmenhelyen várja a gondos gazdáját

2019-09-02 | Budaörs
Egyik legrégibb lakó a Budaörsi Állatmenhelyen Hutch, a fekete gentleman, aki már végignézte, ahogy sok száz társa távozott tőlünk egy-egy gazda oldalán.

Több mint négy éve kirándulókhoz csatlakozott és ők hozták be hozzánk. Még senki sem választotta ki magának, senki sem érezte, hogy pont rá van szüksége. Hogy miért? Talán mert nagytestű és sötét színű. Más indok nem lehet, mert Hutchon még a mai napig érződik, hogy jó gazdája lehetett, aki tanította, nevelte. Több mint négy év menhelyi élet után is könnyű vele sétálni, barátságos, emberszerető. Nagyjából 2013-as születésűnek tippeljük, tehát mondhatni, a legszebb férfikorban van. Békésen él társnőjével, s más dolga nem lévén, várja, hogy a hétvégén egy kicsit sétáljon. Boldog, ha valaki megáll a kennelje előtt és a rácson át megsimogatja. Ilyenkor belehajtja a fejét a simogató kézbe és álmodik.. Még biztosan nem adta fel a reményt, hogy eljön valaki, aki magához veszi, társként tekint rá, és akire ő úgy nézhet, míg világ a világ, hogy „Ő a gazdim!”

Talán pont itt és most figyel fel rá az, aki egy komoly, felnőtt kutya barátságára vágyik.

További képeket és információkat a Budaörsi Állatmenhely honlapján Hutch adatlapján és menhely facebook oldalán az Örökbefogadható kutyák albumban lehet találni róla.

Személyesen vagy telefonon lehet érdeklődni a menhelyen vagy a 06-70/601-6700 telefonszámon.

Budaörsi Állatmenhely

Megosztás