Böjti szelek

2024-03-28 | Budaörs
Nem akarok viccelődni a húsvét táján fújó böjti szelekkel, de úgy tűnik, korábbi kéréseink nem találtak célba. Úgymond süket fülekre találtak. Márpedig a böjti szelek igencsak vadul fújdogálnak napjainkban így húsvét táján.

Bizonyára sokan vannak, akik Budaörs  buszvégállomásán szállnak fel különböző autóbuszokra. Ilyenkor húsvét táján különösen, de máskor is a Csiki hegyek felől, igen erős viharos szél fúj,ami az ott várakozókat telibe találja. Nem kell ecsetelnem senkinek,hogy milyen kellemetlen a metsző szél, legyen az tavaszi vagy  legyen a téli zimankó okozta szélvihar,ami  fagyos hideggel párosul.

Mindezt azért fontos  ismételten megírnom, mert a végállomáson a főépület előtt a 40-es, 240-es, 40E, 40B autóbuszra várakozóknak nincs sehol egy legalább három oldalról zárt várakozó helyisége ahova behúzódhatnának. A pontosság kedvéért van ugyan egy, ami a helyi busz felszállóinak kedvez,valamint a 287-es buszhoz várakozók is védett helyen lehetnek a buszuk érkezéséig.

Folyosói pletykák szerint az épületet át kell építeni,mert szinte semmire sem használható.Lehet hogy igaz,lehet hogy nem,ez nem  a mi feladatunk.De a tervezőnek ,vagy ha nem, akkor az illetékeseknek annál inkább! Ha elolvassák ezt a cikket, biztosan tudják, miről van szó! S talán a tervezőasztalon megszületik az, amire már nagyon sokan várnak.

Major Edit

 

Megosztás