Bridgestone futófesztivál - elterelt járműközlekedés Budaörsön

2019-09-09 | Budaörs
Szeptember 15-én vasárnap Budaörsi Futófesztivál az uszodától végig a város főutcáján.

Teljes útlezárás (a buszok sem járnak a főút jelentős szakaszán) az uszoda, Hársfa utca, Törökbálinti út és a Stefánia u. mentén, a Budapesti úton részben és a teljes Szabadság úton vasárnap 8:45-től – 12:00-ig.
BKK-info:
A 40-es autóbusz rövidített útvonalon, Kelenföld vasútállomás M és az Aradi utca között jár. A 40B, a 88-as, 88A, 188-as és a 240-es jelzésű autóbuszok a Madárhegy és a Budaörsi lakótelep között terelve, az Egér út – M1-M7-es autópálya – Károly király utca – Baross utca útvonalon közlekednek mindkét irányban. A 287-es járat is a Baross utcán át éri el a Károly király utcát, emiatt a Patkó utcát és a Szabadság úton lévő megállóit nem érinti.

A buszok megváltozott menetrendje itt:

https://bkkinfo.hu/?cel=hir&id=68664

Különböző korosztályoknak és edzettségi szinteknek megfelelő távokon próbálhatják ki magukat a versenyzők. Az eddigiekhez megszokott módon idén is elindítják a SAGA FiniMini Maratont, ahol a gyerekek ingyen lefuthatják a 2 km-es távot. A sportnap keretein belül vidám, mozgalmas családi délelőttel, tészta party-val, tombolával, és egyéb meglepetés programokkal várják a résztvevőket és az érdeklődő vendégeket.

SzK

Megosztás