Budaörs közlekedése 2030

2023-06-22 | Közélet
Budaörs Város Önkormányzata felmérést készít a közlekedés jövőjéről Budaörsön, on-line kérdőiv segítségével. Itt is kitöltheti kedves olvasónk.

Budaörs Város Önkormányzata Fenntartható Városi Mobilitási Tervet készít a budaörsiek és a településen közlekedők széles körű bevonásával. A jelen kérdőívvel a helyi lakosok és itt közlekedők véleményét kérjük Budaörs közlekedésének jövőjéről.

A Fenntartható Városi Mobilitási Terv tervezése a Budaörsön élők és az itt közlekedők bevonásával jön létre. Kérjük, a jelen online kérdőív kitöltésével mondja el Ön szerint milyen lesz Budaörs közlekedése 2030-ban! A kérdőív kitöltése kb. 10 percet vesz igénybe. Valamennyi felmérés és adatgyűjtés anonim módon történik, az Ön válaszait kizárólag Budaörs Fenntartható Mobilitási Tervének elkészítéséhez – összesített formában – használjuk fel.

Kérdőív: Budaörs Közlekedése 2030

Köszönjük együttműködését!

Budaörs Város Önkormányzata
2023-06-19 09:02

……………………………………………………………………………………………………………………………………….

Igencsak a távoli jövőnek készül ez a felmérés: a számítógéppel vagy egyéb alkalmatossággal nem rendelkező, főleg idős budaörsi lakosok véleményére, úgy látszik, senki sem kiváncsi. Határidő sincs megadva – így akár hónapok múlva is kitölthető az on-line kérdőív?A válaszolóknak némi jóstehetséggel is bírniuk kell és előrevetíteni, szerintük mi lesz Budaörsön 7 év múlva. De azért a vágyaikat is elmondhatják…

SzK

Megosztás