Budaörsi advent - a keresztény egyházaknál és a Templom téren

2021-11-23 | Budaörs
Jótékonysági koncert a kárpátaljai testvériskola javára, szombatonként ökumenikus gyertyagyújtás a Templom téren, adventi vásárok. Mindenkit szeretettel várnak!

A Mindszenty Iskola és a Leopold Mozart Zeneiskola idén is megrendezi jótékonysági koncertjét a kárpátaljai testvériskola javára, november 26-án, pénteken az esti mise után 18.00 órai kezdettel. Jegyek az iskolában és a helyszínen is vásárolhatók 1000, 1500, illetve 2500 Ft-os áron.
A témához hozzátartozik beszélgetésünk Simonné Pándy Ágnes tanárnővel, amely ITT olvasható.

Katolikus

Vasárnap, november 28-án advent első vasárnapja lesz, erre készülve szombaton este 5 órakor kezdődik a szentmise a katolikus templomban, majd 6 órakor kerül sor közös gyertyagyújtásra a testvéregyházakkal, a kialakult szép gyakorlat szerint. Advent négy szombatján az esti szentmise 5 órakor fog kezdődni, ahogyan ezt az utóbbi években már megszoktuk.

Evangélikus
Adventben – különleges alkalmaink Budaörsön
▪ nov. 28. 10.00 óra Hittanos-, Családos-, Ifis Istentisztelet és adventi koszorúk vására
▪ dec. 12. adventi vásár
▪ dec. 18. nyugdíjasok karácsonya a templomban

Református
Örömmel hirdetjük, hogy a következő, november 28-i Istentiszteletünket az új templomunkban, a Budaörsi Református Templomban, a Szabadság út 71. sz. alatt továbbra is személyes részvétellel tartjuk. Az Istentiszteletekre szeretettel várunk mindenkit.

Tekintettel arra, hogy november 28-a Advent első vasárnapja lesz, az Istentisztelet úrvacsorával egybekötött alkalom lesz. (Előkészítő Istentisztelet tartunk 2021. november 25-én, csütörtökön, este 18:00 órai kezdettel.) Az Istentiszteletek vasárnaptól reggel 10 órától lesznek az új református templomunkban.

(SzK)

Megosztás