Budaörsi Kerékpáros Felvonulás 2020. szeptember 19-én

2020-09-09 | Budaörs
A Fillari Team Budaörs csapata szeretettel vár mindenkit: Együtt tekerjük körbe Budaörsöt szeptember 19-én 16.00 órakor! Indulás 16 órakor az Önkormányzat parkolójából, érkezés 17.00 órakor a PostART-on.

Kedves Budaörsiek, kedves Kerékpárosok!

Az előző évekhez hasonlóan, idén is szeretettel hívunk Titeket, hogy együtt tekerjük körbe Budaörsöt!

A rendezvény célja a kerékpározás, az egészséges és környezettudatos életmód, a biztonságos közlekedés, illetve a közösségi kerékpározási élmény egy kis darabjának biztosítása a budaörsi és környékbeli lakosok számára!

Nem utolsó sorban pedig remek alkalom otthonról kimozdulni és olyan útvonalon tekerni biztonságban rendőri kísérettel, ahol máskor erre kevésbé van lehetőség!

Program:
Gyülekező: 15.45-től, indulás 16 órakor az Önkormányzat parkolójából.
Érkezés: kb. 17.00 – PostART kulturális színtér, ahol frissítővel várunk

A vírus helyzetre való tekintettel a gyülekezésnél javasoljuk a maszk viselését és idén a kerékpározáson kívül sajnos mi sem készülünk egyéb programmal, ezzel is minimalizálva a fertőzés veszélyét.

!!! Fontos !!!
Rendőri kísérettel fogunk menni, ennek ellenére mindenki ügyeljen környezetére, egymásra és a KRESZ betartására. Fejvédő használata erősen javasolt, a felvonuláson mindenki saját felelősségére vesz részt!
Az eseményt a Fillari Team Budaörs Kerékpáros Sportegyesület szervezi, tagjai kísérik a résztvevőket, utasításaikat kérjük mindenki tartsa be, illetve a felvonulást Ők vezetik és zárják.

SZERETETTEL VÁRUNK MINDEN KEDVES ÉRDEKLŐDŐ

Megosztás