Farsang a Bobák Klubban

2024-02-06 | Budaörs
A 2024-es esztendő farsangi délutánját rendezte meg a Bobák Klub a szokásos hétfői klubnapon. Mint minden évben, most is süteménysütő versennyel egybekötött farsangi összejövetelen számos jobbnál jobb és szebbnél szebb sütemény került az asztalra. Még felsorolni is sok lenne azt a  sütemény kavalkádot, ami megkóstolásra és zsűrizésre várt.

Vannak kiemelkedő összejövetelek a Bobák klubban ilyen volt a tegnap lezajlott farsangi összejövetel,amelynek fő attrakciója a sütemények és természetesen megsütői közötti versengés. Nem volt ez másként sem mint már a tavalyi évben is,hogy választani kellett a jók és a még jobbak között.

Az ötszemélyes zsűrinek nem volt könnyű dolga.Már csak azért sem mert végig kellett kóstolni a legalább tízféle édességet,ami az asztalukra került.

Volt közöttük krémes csoda, emeletes torta és több piskótalapból összeállított mennyei finomság. Mint köztudott, mindenki vigyáz a kilóira, aminek egyik veszélyforrása az édesség,  de most valahogy ez az óvatosság nem volt jellemző. Mindenki kóstolt és természetesen dicsérte a versenyben résztvevők ügyességét.

Végezetül a zsűri meghozta a döntést: az első helyezett Csomorné Ica lett a farsangi tortával, ami nemcsak finom volt, hanem egyszerűen mestermű, hiszen – mint a fotón is látható – betűket és számokat formált csokoládéval. ami mesterszakácsi bravúr is lehetne.

A második helyet Kiss Györgyi,a harmadik helyet pedig Merkovics Ignácné Magdi kapta a zsűri döntése alapján. Jutalmuk a felcsendülő taps mellett egy díszes oklevél és egy csokor virág.

Gratulálunk a nyerteseknek és azoknak is akik fáradtságot nem kímélve sütötték a farsangi süteményeket.

Major Edit

Megosztás