Gazdára váró cicák

2020-01-06 | Budaörs
Újabb cicák érkeztek a Budaörsi Állatmenhelyre. Persze nem önszántukból. Utcára dobott, szerencsétlen, jobb sorsra érdemes állatokról van szó. A telep munkatársai gondozásba vették őket, az életveszélyen már túl vannak, de az igazi megoldás számukra egy gazdi lenne.

Zafír cica

Egy bevásárlóközpont raktárában bukkant fel vemhesen, megtalálói segítséget kértek. Csodaszép sárga szemeivel csak úgy figyel minket a ketrecből, és kéri, hogy foglalkozzunk vele.Zafír másfél év körüli kedves, fekete bundás macskalány, aki már túl van az ivartalanításon is.

 Rosemary cica

Fülét súlyos kór támadta meg, laphám carcinómája volt, emiatt speciális műtéten esett át, el kellett távolítani a rákos fülrészt.Egy kis simogatás után felzendül a jellegzetes doromboló hang és Rosemary nem győzi magát a kezedbe fúrni, hogy minél több simogatást és szeretet kapjon. Mintha valamit be kellene pótolnia.Nagyon kedves, barátságos cica, akinek szüksége volna egy nyugodt otthonra ahol végre boldog gazdis cicaként töltheti mindennapjait

Ánizs cica

Bal hátsó lába szilánkosra volt törve, így került a menhelyre. A vizsgálat kimutatta, így mozgott napokig, borzasztó fájdalmak között. Ánizs gyorsan átesett az operáción, kapott egy implantátumot, ami rögzíti a csontot, amíg összeforr.Szépen gyógyulgat a fiatal fekete cicalány, egyre jobb állapotban van, és kezdeti morcossága is csökkenni látszik. Ánizs három év körüli nőstény cica.

További képeket és információkat a Budaörsi Állatmenhely honlapján, Nyuszi adatlapján és menhely facebook oldalán az Örökbefogadható kutyák albumban lehet találni róla. Személyesen vagy telefonon lehet érdeklődni a menhelyen vagy a 06-70/601-6700 telefonszámon.

Fekete Adrienn

Megosztás