Gazdára váró cicák

2020-02-20 | Budaörs
Budaörsi Állatmenhelyről a következő, szerető és gondos gazdára váró cicákat kaptuk. Bár nem könnyű, -mert szépek,kedvesek, -de azért tessék választani!

Mozart cica(fenti kép)

Eleinte úgy tűnt, hogy a bátortalanságáról híres a mi Mozartunk, ha lehet cica pajtásával együtt bujkál a kifutóban, de azért, ha nagy nehezen sikerül hozzáférni, akkor meg lehet simogatni.
Mozartunk sokat változott rövid idő alatt. Már nem a bujkálásról híres, ha megérkezünk a kifutóba, hanem arról, hogy a kinti részről azonnal beszalad a házba és már jön is a simogatásért. Mintha nem is ő lett volna az első napokban, dorombol, dörgölőzik hozzánk. Pihe-puha bársony bundáját simogathatjuk, egyáltalán nem menekül el.
Úgy tűnik, hogy pillanatok alatt barátságos macska lett belőle. Jó lenne, ha ugyanilyen gyorsan egy csoda gazdi is kerülne neki. Mozart egy év körüli, ivartalanított, Felv/FIV negatív cirmos kandúr cica.

 Folti cica

Szépségpöttyös Folti cica, aki mamájával együtt került a menhelyre kicsit több, mint egy évvel ezelőtt.
Szinte születése óta a menhelyen él, nem ismeri, hogy milyen saját cica birodalommal rendelkezni. Félénk macskalány, aki menhelyi kifutóját egy kényelmes kanapéra cserélné az igazi gazdi kedvéért.

Olyan jelöltre van szüksége, aki türelemmel és kitartással megmutatja neki, hogy lehet szeretetben élni egy gazdi mellett.

Alfa cica

A kis termetű, ivartalanított vadóc kislány, aki nem rajong az emberekért.

Lehet, hogy hiúz vér csörgedezik az ereiben és azért viselkedik így? A fülei végén ott van a kis hiúz pamacs, akár még igaz is lehet a vadonélő felmenők híre.

Nehezen érinthető még mindig, de mi azt szeretnénk, ha ez az állapota megváltozna, ehhez azonban szükségünk van egy bátor gazdira, aki segít ebben a mi Alfánknak.

Te meg tudnád szelídíteni a kis hiúz lányt?

 Csöpi cica

Sminkmesterek is megirigyelhetik ezt az arcot, olyan csodálatosat alkotott a természet. Nézzétek milyen különleges a mintázata, az orránál! Nem is kell ezt túlspilázni, egyszerűen gyönyörű úgy, ahogy van.

Félénk, nehezen lehet megsimogatni, de látszik, hogy érdeklődik, barátkozna, csak a bizalom még nincs meg hozzá. Igazán szüksége volna egy gazdira, aki mellett kinyílhatna végre.

Csöpi 8 év körüli, ivartalanított nőstény cica, akit leadtak, mert már nem kellett.

További képeket és információkat a Budaörsi Állatmenhely honlapján lehet találni. Személyesen vagy telefonon lehet érdeklődni a menhelyen vagy a 06-70/601-6700 telefonszámon.

Fekete Adrienn

Megosztás