Gazdára váró cicák

2019-11-06 | Budaörs
A Budaörsi Állatmenhelyen cicák is várják sorsuk jobbra fordulását, az igazi gazdi érkezését. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az ivartalanítás megoldaná a túlszaporodást. Király Péter állatorvost idézem: A kóbor kiscicának az a legjobb, ha meg sem születik. Most három, szebbnél-szebb, melegszívű cicát ajánlunk figyelmükbe.

Mirtill cica

Tricolor szépség, aki emberekkel kedves, bújik, ha lehetősége adódik rá. Cica társait nehezen viseli, inkább egy cicás gazdi való neki.
Jelenleg egyedül lakik, ami miatt mozgástere korlátozott, így minél előbb szüksége lenne otthonra, ahol ő lehet valaki szemefénye.
Két év körüli ivartalanított, felv/fiv negatív macska. A rövidítések az orvosi vizsgálat eredményét jelentik, ami negatív, tehát a cica egészséges.

Lepke cica:

Ifjú, kis teknőc-tarka cicalány, szereti, ha az ember közelében lehet. Kis fülvakarás, kis simogatás, nagy adag dorombolás.A különlegessége, hogy teknőctarka bundájába egy-egy, a tricolor cicákra jellemző, fehér szőrpamacsot is becsempészett a természet.Játékos, kedves, kíváncsi. Mi kellhet még neki?

Repkedne a boldogságtól, ha végre nem a menhely rácsai mögött töltené napjait, hanem egy otthonban, egy gazdi mellett.

Ted cica

Mindig ez a szempár, és fekete pöttyös nózi fogad minket a cica kifutóban.
Ted, ha meghallja, hogy érkezik valaki, akkor gyorsan felül a cica bútorra és leskelődik kifelé és csak egy kedves szó hangzik el és máris dorombolásba kezd és ide-oda billeg a bútor tetején. Ha benyitsz a kuckójukba, akkor meg már szalad is, hogy minél több simogatást tudjon begyűjteni.
Ki az, aki ennek a szeretet szőrgombócnak ellen tud állni?!
Ted egy év körüli, ivartalanított, cirmos-fehér kandúr

További képeket és információkat a Budaörsi Állatmenhely honlapján cicáink adatlapján lehet találni róluk. Személyesen vagy telefonon lehet érdeklődni a menhelyen vagy a 06-70/601-6700 telefonszámon.

Fekete Adrienn

Megosztás