Gazdára váró kutyusok a Budaörsi Állatmenhelyen

2020-07-13 | Budaörs
Két kedves kutyusról érkezett leírás és fotó a Budaörsi Állatmenhely önkéntesétől. Nem könnyű a választás,mert mindkettő nagyon kedves.

Artur

A két éves erdélyi kopó kan kutyus csak pár hónapja került a menhelyre. Szépséges megjelenése, atletikus felépítése vonzza a tekintetet. Hihetetlenül nyugodt és nagyon szelíd a természete. Gyönyörűen sétál, akkor lesz kicsit dinamikusabb ha szagot fog a réten, orrát a földhöz közelítve határozott baktat a nyom után, azonban még ilyenkor is figyel a póráz másik végén sétáló emberre.
A cicák iránt egyáltalán nem érdeklődik, más kutyák azonban érdeklik, de nem agresszív, inkább a kíváncsiság motiválja.
Fajtájából eredően örül az érintésnek és a simogatásnak de nem kifejezetten bújós kutya, nyugodt szelídsége viszont egészen különlegessé teszi, igazi családtag válhat belőle.
Olyan gazdira vár aki okos, tanulékony, játékos, szelíd kutyára vágyik és van ideje és energiája kielégíteni Artúr fajtájából eredő mozgásigényét.

Talán pont ezen az oldalon figyel fel rá az a gazdi, aki egész hátralévő életében szeretni fogja ezt a csodálatos kutyát.

Gedeon


Gyermek-lelkű mogyoróvaj színű és épp olyan édes szívű árva blöki. Földöntúli imádattal nézi a kétlábúak hadát, fülig érő mosollyal és metronómmód ingó farkával.
Viszonylag könnyen barátkozik a leendő gazdikkal, két tappancson ágaskodva próbálja egyesíteni szívcsakráját mind az Őt sztárként imádó önkéntesekkel, mind az életben először látott sétáltatókkal is.
Notórius ölbe kérezkedő intenzív kis négylábú.
Egyelőre kikéri magának, hogy más kutya legyen a közelében, lendületesen védi a területét, de kutyaiskola és szerető gazdi párosítással álomcsaládtag lesz.
Kertet szeretne, legalábbis legutolsó találkozásukkor mintha ezt ugatta volna…

Reméljük, hogy most talán valaki felfigyel rá és elviszi magával társként. Gedeon és társai a Budaörsi Állatmenhelyen élnek és arra várnak, hogy valaki életét szebbé tegyék.

További képeket és információkat a Budaörsi Állatmenhely honlapján lehet találni. Személyesen vagy telefonon lehet érdeklődni a menhelyen vagy a 06-70/601-6700 telefonszámon.

Fekete Adrienn

Megosztás