Kész a rendelő felújítása?

2021-07-05 | Közélet
Ha várakozás közben kicsit nézelődünk a budaörsi rendelő folyosóján, több hiányosság ötlik a szemünkbe. Miért maradt több dolog befejezetlenül?

Elég régen készen van a rendelő felújítása, újrafestése – legalább is kívülről. Új a kerítés, mások a színek – mondhatni, tetszetős.
Belül azonban üresen hagyott dobozok a falban, lógó vezetékek, de a legcsúnyább: az új ablakok fölött kilóg a szigetelő gyapot, nincs lefedve, befejezve. Ez az anyag, ha a levegőbe kerül, elég komoly szemproblémákat, légzési károsodást is okozhat.

Hab a tortán, hogy csak sejteni lehet, melyik ajtó mögött milyen rendelés folyik éppen: a legtöbb helyen egyetlen tábla sem jelzi sem a szakterület megnevezését, sem a rendelő orvosok nevét. Tanúja voltam, amikor egy fiatal hölgy ott keringett és többször visszament a bejárathoz, hogy megtudakolja, hová is kell mennie.

A gyerekrendelőben félbevágott Hófehérkén és a törpéken már csak mosolygunk (az új álmennyezet eltakarja a régi falfestés egy részét)… de mit szólnak a kis páciensek ehhez?
SzK

Megosztás