Lefejezett Hófehérke

2021-12-10 | Közélet
A nagy magánkórházépítési lázban a gyerekrendelőre senki sem figyel Budaörsön. A váróterem régen így néz ki: ha a beteg kicsinyek felnéznek, fej nélküli Hófehérkét, szépnek nem nevezhető, félkész mennyezetet látnak.

De az udvaron sem várja őket semmi játékos, megnyugtató, hanem egy állandóan hangosan zúgó „fémvár” – elvéve a járda jelentős részét.

Ki használhatja majd a budaörsiektől elvett teljes első emeletet, amely lezárásra került  a rendelőt látogató páciensek számára, hisz ott a fal és rajta a felirat: Egynapos sebészet? Megkérdeztem a recepción, budaörsiként mehetek-e majd TB-támogatással műtétre, mint eddig.
Nagyon homályos választ kaptam, de az nem hangzott el, hogy „igen”. Megtudtam, hogy ha problémám van, először menjek a háziorvoshoz, az majd küldjön szakorvoshoz és majd ő dönti el, hová is küld engem tovább… mondjuk, ezt eddig is így gondoltam.

A helyzet bizonytalan és még mindig az a kérdés motoszkál a fejemben: Mit nyertek ezzel a budaörsiek? Tágas, kényelmes várókat biztosan nem.

SzK

Megosztás