Május 27-én reggel 7-től este 8-ig nem lesz gáz Budaörsön

2021-05-18 | Közélet
Az FGSZ Földgázszállító Zrt. a szállító vezetékeken karbantartási munkát, a gázellátást biztosító vezetékrendszeren üzembehelyezési munkát végez.

Az FGSZ Földgázszállító Zrt. a szállító vezetéken karbantartási munkálatokat végez és ezzel egyidőben Társaságunk is az érintett települések gázellátását biztosító vezetékrendszeren üzembehelyezési munkálatokat fog végezni,

ezért Budakeszi, Budaörs és Törökbálint településeken, valamint Biatorbágy -Tópark lakópark településrészen 2021.05.27. 07:00 órától 2021.05.27. 20:00 óráig a gázszolgáltatást szüneteltetjük.

A fenti időtartam alatt Budaörs településen a gázszünet az összes felhasználót érinti.

A fenti időtartam alatt a fent megnevezett Budakeszi, Törökbálint településeken, valamint Biatorbágy -Tópark lakópark a lakossági és a 20m3 /óra alatti felhasználók ellátását folyamatosan biztosítjuk. A 20m3/óra feletti fogyasztók kiértesítése megtörtént, kizárásukat 7.00 órától folyamatosan végezzük.

A gázszünet idejére kérjük, hogy a közterületen végzett munkákhoz bontási engedélyt ne adjanak ki! Ez azért lényeges, mert a gázvezeték megsértése a leállás ideje alatt nem észlelhető, és ez a gáz visszaadásakor veszélyhelyzetet és problémákat okozhat. A karbantartási munkák miatt elrendelt gázszünetért szíves megértésüket kérjük, a gázszolgáltatás zökkenőmentes újraindításához nyújtott segítségüket megköszönjük.

További információért kérjük, forduljanak a TIGÁZ-Zrt diósdi üzeméhez az alábbi telefonszámon: 06-23/889-181

  • írta a Tigáz Törökbálint Város Önkormányzatának április 26-án.
Megosztás