Meccs pályaavatóval

2021-08-28 | Budaörs
Több éves átépítés után, vasárnap végre felavatják a Békéscsaba elleni bajnoki mérkőzés előtt a BSC nagy futball-pályáját. Várják a budaörsi szurkolókat!

A nyitóbeszédet Budaörs polgármestere tartja. Félidőben táncshowt is láthatnak a kilátogató nézők, akiket a Budaörsi Vivace Egyesület Cheer Dance csapata szórakoztat majd.

A gyerekek a beléptetésnél ajándékban részesülnek.

De a legfontosabb lenne, hogy budaörsi felnőtt csapatunk, amely jelenleg az NB II-es tabella 15. helyén áll, hozza ezt a meccset. Ebben a szezonban még nem sikerült győzni, talán majd most.

A sportklub biztatja a budaörsi szurkolókat, hogy minél többen jöjjenek ki az eseményre. A bajnoki mérkőzés 17.30-kor kezdődik.

A bsc1924 honlapról idézünk:

„Az itthon játszott felnőtt bajnoki mérkőzésinkre egységesen 1000 Ft ellenében lehet jegyet vásárolni a mérkőzést megelőzően a helyszínen. A 14 év alatti gyerekek a mérkőzéseket díjmentesen látogathatják! Továbbá díjtalan a belépés kerekesszékkel érkezők számára. Akadálymentes bejutás: Hazai pénztár, Árok utcai bejárat.

Meccsnapon a hazai, és a vendég pénztárak a mérkőzés előtt 1 órával nyitnak.

A jegyvásárlás alkalmával nem kell megadnotok a személyes adataitokat.
A hatályos jogszabályoknak megfelelően a stadionba érvényes jeggyel, védettségi igazolvánnyal és személyazonosító igazolvánnyal lehet csak belépni. Itt hívjuk fel a figyelmeteket, hogy az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, a telefonos applikációt illetve a telefonra letöltött Uniós védettségi igazolást fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolóink védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére!

A jegyek megvásárlásával támogatod a csapat felkészülését és a pályák karbantartásának költségeit. Számunkra nagyon fontos, hogy biztosítani tudjuk a megfelelő környezetet mind a játékosok, mind a szurkolók számára. Igyekszünk a jegyekből és egyéb támogatásokból befolyt összegeket a szükséges felújításokra és ésszerű fejlesztésekre fordítani. 2013 második felében átadásra került két új műfüves pályánk, ami két kézilabda méretű pályát és egy gyakorló pályát foglal magába. Ezzel a bővítéssel az utánpótlás felkészülését biztosítjuk.”

SzK

Megosztás