Megtévesztés

2022-12-15 | Közélet
A napokban kapott új autót a Budaörs orvosi ügyeletét ellátó magán vállalkozás, ami nem azonos a mentést végző Országos Mentőszolgálattal! Az autó dekorációja is megtévesztően hasonlít az Országos Mentőszolgálat védjegyoltalom alatt álló arculatához!

A Budaörsi Napló ezt írta 2022. december 12-én:
Egy BMW 530d típusú személygépkocsit adott át ma délelőtt a BMW Rack Autó ügyvezetője a budaörsi mentőállomás vezetőjének a Budaörs és Törökbálint körzetében való sürgősségi, ügyeleti ellátáshoz. Az eseményen jelen volt mindkét város polgármestere is.

Ellenben az Országos Mentőszolgálat szóvá tette a félreérthető helyzetet december 13-án:
OLYAN MINTHA, DE MÉGSEM
A napokban kapott új autót a Budaörs orvosi ügyeletét ellátó magán vállalkozás, ami nem azonos a mentést végző Országos Mentőszolgálattal. Az autóra mégsem az “Orvosi Ügyelet”, hanem indokolatlanul a “Mentőorvos” felirat került, ráadásul az autó dekorációja is megtévesztően hasonlít az Országos Mentőszolgálat védjegyoltalom alatt álló arculatához. Nem csoda, hogy sok újságírót is megtévesztett a jármű, így többen tévesen azt is írták, hogy a mentőkhöz került a nagy értékű autó, ami nem igaz. Balesetmentes közlekedést kívánunk.

(SzK)

Megosztás