MLADIFEST

2020-03-07 | Budaörs
Mit rejt ez a szó? Mi köze a máriabesnyői nagy rendezvénynek a Međugorje-i Ifjúsági Fesztiválhoz? "Hosszú várakozás után, 2018-ban kaptuk meg a mennyei zöld jelzést, hogy megrendezzük Magyarországon az első Mladifestet. Ez egy keresztény fesztivál..." - mondja Bese Gergő atya.

„Egyszerre élheted át az összetartozás erejét, a bulik pörgését és a hit mélységeit. Találkozhatsz hiteles keresztényekkel, papokkal, tanúságtevőkkel és magával Jézus Krisztussal is.
Ha elmúltál 16 éves, de még nem töltötted be a 35-öt, akkor gyere el a II. Máriabesnyői Mladifestre és hagyd, hogy Isten téged is megérintsen és megmutassa a világ csodáit!” – olvassuk a Mladifest honlapja magyar nyelvű oldalának bevezetőjében.

 

És mi köze a fesztiválnak Međugorjé-hez? A híres és a magyar hívők által is egyre gyakrabban látogatott boszniai – hercegovinai Mária-kegyhely, Međugorje, a világ minden tájáról vonzza a fiatalokat. Évek óta tartanak ott hatalmas nyári ifjúsági fesztivált, amelyre ezrével érkeznek résztvevők a világ minden tájáról.

A máriabesnyői ifjúsági fesztivált immáron harmadszor tartják meg, idén 2020. április 24-25-26-án.
Minden információ itt található: https://mladifest.eu/mladifest-2020/

SzK

Megosztás