Mondja el véleményét a budaörsi közszolgáltatásokról!

2024-01-03 | Közélet
Budaörs önkormányzata az alábbi kérdőív kitöltését kéri a lakosoktól, hogy pontosabban érzékelje, milyen területeket kellene leginkább fejleszteni.

A kérdőív a helyi közszolgáltatásokról a „Helyi humán fejlesztések TOP_Plusz-3.1.3-23” című pályázathoz ITT található, január 4-ig tölthetjük ki.

Budaörs Város Önkormányzatának tájékoztatója:
Az önkormányzat „folyamatosan fejleszti a helyi szolgáltatásokat és ehhez különböző pályázati forrásokat is igénybe vesz. Szeretnénk egy újabb pályázaton elindulni, amelyhez szükség van a jelenleg működő szolgáltatások átfogó felmérésére. Ehhez kérjük a településünkön élők segítségét.
A kérdőív kitöltése önkéntes és név nélkül történik! A válaszokat 2024. január 4-ig várjuk. A kitöltés 10 percet vesz igénybe.

A kérdőív kizárólag a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program „Helyi humán fejlesztések” elnevezésű TOP_Plusz-3.1.3-23 azonosítószámú pályázati program előkészítéséhez készült.

A kiértékelés során kapott eredményeket, információkat kizárólag a jelen pályázati program keretében, kizárólag a fenti célok megvalósítása érdekében használjuk fel.

Köszönjük véleményét!”

Megosztás