Nem a győzelem hanem a részvétel a fontos!

2023-05-21 | Budaörs
Nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos. A Jókai Napok egyik jeles eseménye volt a főzni tudó asszonyok,lányok vetélkedője,amelyen több budaörsi klub is megmérette magát. A résztvevő klubok közül most a Bobák Bálint Nyugdíjas Országjárók csapatának fotóit tesszük közzé.

A Jókai napok egyik közkedvelt rendezvénye a főzőverseny,amely megmozgatja a főzni tudó hölgyek  fantáziáját. A verseny helyszíne a Művelődési Ház előtti szervizúton volt. A rendezvény műsorvezetője Szőke András humorista volt aki jelenlétével és erre az alkalomra hozott műsorával szórakoztatta a résztvevőket és természetesen azokat is akiket odavonzott az ételek  finom illata.

 

Nem kis előkészülettel járt a részvétel,hiszen az alapanyagokat mind meg kellett vásárolni és megtervezni hogy mi is fő majd  bográcsban?A Bobák Bálint Nyugdíjas Országjáró Egyesület négy fős csapata csirkepörköltet készített tarhonyával és uborka salátával. S habár nagyon ízletes és finom lett a győzelem idén elkerülte a lelkes csapatot. Sebaj! Nem a győzelem hanem a részvétel a fontos!

 

Gratulálunk a lelkes csapatoknak közöttük a Bobák Klub tagjainak. El kell ismerni, hogy a paprikás csirke nagyon jól sikerült!

Major Edit

Fotó:Deczki Sándorné Marika

 

Megosztás