Nyárbúcsúztató a BONYPE –nél

2019-09-22 | Budaörs
A Budaörsi Nyugdíjas Polgári Egyesület nyárbúcsúztató lecsófőzést tartott remek hangulatban. A lecsó kiváló volt, nagykanállal és friss kenyérrel ettük, jófajta vörös borral kísérve.

Frank Anikó elnök asszony köszöntötte a szeptemberi lecsóparti, valamint a III. negyedévi névnaposok programmal meghirdetett klubdélutánunk résztvevőit.

A szép számmal egybegyűltek meghallgatták a legfrissebb egyesületi híreket és elkövetkezendő programokat még egyszer röviden.

Két új érdeklődő kérte a polgári egyesületünkbe tagfelvételét: Virág István és felesége, Virág Jutka. Ajánlójuk, a szokás és a tagság egyöntetű kérésére mindketten bemutatkoztak. A házaspár 2001 óta budaörsi lakosok, hosszú várakozás után most úgy döntöttek, hogy kérik felvételüket a mi nyugdíjas klubunkba. A kérést a jelenlévők megszavazták, ettől a naptól kezdve tagjaink közé tartoznak, Isten hozta őket!

Ihász Gizi tagunk ebben a hónapban a Szentföldön járt és ottani csodálatos élményeit osztotta meg velünk, képeskönyvekkel és képeslapokkal egészítette ki beszámolóját. Köszönjük a szívvel-lélekkel megtartott előadását.

A nyári névnaposokat is felköszöntöttük, akik finom házi készítésű süteményeket hoztak mindannyiunk nagy örömére.

A lecsó készítőinek ezúton is köszönjük munkájukat, kitűnő volt – mint eddig mindig. Köszönjük az asztalokat megterítők, a tálalók, és a délután folyamán, majd a klubnap végén segítő kezet nyújtók munkáját.

Ismét emlékezetes, tartalmas szép napot éltünk át együtt, köszönjük mindannyiunk részvételét.

n.a.-s.k.

Fotó: n.a.

Megosztás