Pályázhatnak a budaörsi civil szervezetek

2024-02-29 | Közélet
Budaörs Város Önkormányzata 2024. évre is nyílt pályázatot hirdet a budaörsi civil szervezetek (egyesületek és alapítványok) támogatására. Pályázat benyújtási időszaka: 2024. február 28 - 2024. március 28.

A városban működő civil szervezetek által az alapcél szerint megvalósuló, öntevékenységre épülő szakmai, szabadidős és közösségépítő programok, környezetvédelmi, kulturális, művészeti, sport és ifjúsági rendezvények támogatása. A civil szervezetek, szolgáltató, tanácsadó, esélyegyenlőséget elősegítő illetve érdekképviseleti, valamint a környezeti fenntarthatóságot előmozdító tevékenységeinek támogatása – illetve az alapcél szerinti tevékenységhez kapcsolódóan az éves – a szakmai feladatok ellátásához szükséges – működési költségeinek támogatása.

A támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg: 15.000.000 Ft, az egy pályázó által igényelhető és elnyerhető maximális támogatás: 700.000 Ft.

Ezen belül működési költségekre igényelhető és elnyerhető maximum: 150.000 Ft

Benyújtás határideje (a postabélyegző végső dátuma): 2024. március 28.

Letölthető anyagok ITT.   (Forrás: budaors.hu)

(Budaörs honlapján 127 civil szervezet szerepel, de – első látásra is – vannak, amelyek már nem is léteznek, ill. ki tudja, hány új alakult azóta. Ez is megújításra szorul, mint a honlap felépítése, kezelése is. Az új honlap létrehozásáról a városvezetés hírt adott nemrégiben, reméljük, már nem kell rá sokáig várnunk..)

SzK

Megosztás