Szél Bernadett megvilágosodott: Már szerinte is büntetendõ a graffitizés

2019-05-15 | Közélet
Ahogy mindenki emlékszik, Szél Bernadett és a kétharmadot hetente megdöntõ ellenzékiek igyekeztek minden menõ és trendi eszközzel fellépni az Orbán-rezsim ellen, így március elején igazán vagány teljesítményt nyújtva, festékszórókkal fújtak le nekik nem tetszõ politikai reklámokat hirdetõ telefonfülkéket, és az aszfaltot sem kímélték. 

A fagyi most visszanyalt és Szél Bernadett, a kettõs mérce intelligens képviselõje azért tett feljelentést Budakeszin, mert valakik festékkel fújtak le politikai plakátokat, magát azonban nem jelentette fel utólag sem. Az MTVA székház “löködõ” ostromlója Facebook oldalán is harsányan hirdeti a feljelentését, melyet a rendõrségnek küldött, a kommentelõk szembesítették azzal, hogy mi a valóság. Mi viszont teljesen elbizonytalanodtunk, hogy akkor most jó-e a graffiti, vagy nem?

Pár hónappal ezelõtt még az azóta a patkánytémába beleveszõ Bangóné és a sokat rikácsoló, de keveset mondó Szél Bernadett fújkálta a telefonfülkéket festékszóróval, most azonban változott a helyzet, ahogy a széljárás szokott az ellenzéki oldalon. A Budakeszin lakó Szél Bernadett ugyanis annyira felháborodott, hogy egy politikai plakátot lefújtak színes festékkel a képviselõi irodája mellett, hogy egybõl feljelentést tett a Budaörsi Rendõrkapitányságon.

Magától nem jutott eszébe, ezért a kommentelõk emlékeztették arra, hogy akkor bezzeg nem jelentett problémát a graffitizés, amikor õk csinálták, a telefonfülkék és az aszfalt szétfújása semmilyen erkölcsi gátat nem jelentett a független országgyûlési képviselõnek. Az új próbálkozás tehát ismét szárnyaszegett, sõt szerencsétlen lett. .

forrás:PS-Szabó Gergõ
w

Megosztás