A budaörsi szépségkirálynõ jelölt a korona várományosa

2019-06-14 | Magazin
Kezembe került egy napilap, amiben olvastam, hogy Molnár Orsolya indult a Magyarország Szépe versenyen. De hiszen õ Orsika, innen a szomszéd utcából! Õ az a kedves, szerény, udvarias kislány, akirõl a nagymamája szokott nekem mesélni. Már 21 éves!?

Molnár Orsolya a városunkban él, 21 éves, a Corvinus Egyetemen emberi erõforrások szakon tanul, azon kívül modellkedéssel foglalkozik, kedvtelése a sütés-fõzés, nagyon szeret búvárkodni, jól zongorázik és nem utolsósorban elkötelezett környezetvédõ. Pozitív tulajdonsága még az is, hogy rajong az állatokért.

Évekkel ezelõtt a nagypapájával nézték a szépségkirálynõ választást, és õ javasolta unokájának, hogy induljon a versenyen. A szeretett nagyapa a múlt évben eltávozott az élõk sorából, ez fájdalmasan érintette a fiatal lányt. Az õ emléke is ösztönözte az indulásra. Mostanában sokat edz, a párjával közösen, aki bátorítja, és a segítségére van.

A szavazás csak 23-án az élõ show alatt lesz lehetséges és bárki tud szavazni sms-ben.

Kedves Budaörsiek! Június 23-án, 19.30-tól a Duna Televízióban és a Duna World csatornán élõ közvetítésben választják meg Magyarország szépét. A mi Orsink is köztük lesz. Szavazzunk rá!

s.k.

fotó:Cseh Dániel

Megosztás