A MOM Sportnál meghalt kislány hónapok óta azt álmodta, hogy bennég valahol

2019-06-26 | Magazin
Gyerek pszichiátrián is volt a rémálmaival az a 8 éves kislány, aki hétfõ este elhunyt a MOM Sportközpont tetején. Édesanyja elárulta, hogy a lány hónapok óta azt álmodta, hogy bennég valahol.

Az elhunyt kislány édesanyja az RTL Klubnak adott nyilatkozatában beszélt arról, hogy Zselyke nemrég az iskolapszichológus javaslatára négy napot töltött a Vadaskert Kórházban, mert hónapok óta rendszeresen azt álmodta, hogy egyszer bent ég valahol. Az ottani kezelõorvosa azt mondta, túl erõs a kislány képzelõereje, így pszichoterápiát javasolt neki.

Az édesanya elárulta, hogy gyermekei az ivókúthoz mentek, amíg õ elment máshova vizet vásárolni, de mondta nekik, hogy nem menjenek sehova, mindjárt visszaér. Utána telefonon beszélt a tûzesetbõl kimaradó fiával, s ekkor sem sejtett semmit, de utána felhívta a tûzoltóparancsnok. A nõ azt is elmondta, hogy miután értesült a szörnyûségrõl, felsietett a fabódéhoz és még az újraélesztésben is részt vett. Hozzátette, gyerekeinél nem lehetett se gyufa, se öngyújtó.

MH
w

Megosztás