Balaton-átúszás 2019, Révfülöp-Balatonboglár

2019-06-28 | Magazin
Magyarország egyik legnagyobb tömegsport rendezvényét, a Révfülöp és Balatonboglár közötti Balaton-átúszást, ha az idõjárás is engedi, 2019. június 29-én rendezik meg.

Rajt: Révfülöp, a kikötõ melletti labdarúgópálya (Révfülöp, Halász u. 7.)

Cél: Balatonboglár, Platán Strand (Balatonboglár, Platán utca 18.)

Rajtolás idõtartama: 7:30-12:00 között

Az elsõ rajtolás idõpontja attól függõen módosulhat (korábbra és késõbbre is tolódhat), hogy mikorra áll fel véglegesen a vitorlásokból kialakított biztonsági úszófolyosó. Az idõjárás esetleges változása miatt a rajtolás záró idõpontja korábbra kerülhet.

Egyéb tudnivalók:

– A versenyen miden felkészült induló rajthoz állhat, aki a versenykiírásba foglalt feltételeket elfogadja, a verseny napján érvényes orvosi vagy sportorvosi igazolással rendelkezik. Az orvosi igazolást a karszalag felvételekor kötelezõ bemutatni.

– Akik elõzetesen nem szereztek be orvosi igazolást, a helyszínen, a karszalag átvétele elõtt kötelezõ orvosi vizsgálaton esnek át.

– 18 év alatti indulóknál hangsúlyosan ellenõrizik a szülõi/gondviselõi hozzájárulás meglétét! 14 év alatti induló csak szülõi/gondviselõ kíséretében indulhat a versenyen és teljesítheti a kihívást. Ez alól kivételt képeznek az úszás és vízilabda sportágak igazolt versenyzõi.

– Kizárásra kerülhet az a versenyzõ, aki nem teljesíti a verseny – szervezõk által kijelölt – teljes távját vagy a nevezési lapot pontatlanul, nem a valóságnak megfelelõ adatokkal, illetve hiányosan tölti ki.

– A szervezõ fenntartja a jogot, hogy a résztvevõk számát korlátozza, a nevezést bármikor lezárja.

– A szervezõ fenntartja a program- és idõpont-változtatás jogát.

 

Megosztás