Egy nyolcéves gyerek meghalt a MOM Sportközpont tetején keletkezett tûzben

2019-06-25 | Magazin
A tûzoltók a gyereket eszméletlen állapotban hoztak ki az épületbõl, újraélesztését azonnal megkezdték a mentõszolgálat munkatársai. A gyerek a szakszerû ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette.

Egy gyerek meghalt, miután kigyulladt egy fabódé a Csörsz utcában, a MOM Sportközpont tetején hétfõ este – írta a rendõrség honlapján.

A Budapesti Rendõr-fõkapitányság (BRFK) közölte: 18 óra 32 perckor érkezett bejelentés, amely szerint egy használaton kívüli faházban tûz keletkezett.

A tûzoltók egy nyolcéves gyereket eszméletlen állapotban hoztak ki az épületbõl, újraélesztését azonnal megkezdték a mentõszolgálat munkatársai. A gyerek a szakszerû ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette.

A BRFK a tûz keletkezésének okát büntetõeljárás keretében vizsgálja, és gondatlanságból elkövetett emberölés bûntett gyanúja miatt nyomozást indított ismeretlen tettes ellen – írta a rendõrség.

Kisdi Máté, a Fõvárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivõje korábban az MTI-vel azt közölte: a XII. kerületi Csörsz utcában egy sportlétesítmény tetején kigyulladt egy 15-20 négyzetméteres faház. Egy gyereknek sikerült kimenekülnie, egyet pedig a tûzoltók hoztak ki, majd átadtak a mentõknek.

MTI
Fotó: police.hu
w

Megosztás