Közös élménynapokat indít a Budakeszi Vadaspark és a Csodák Palotája

2019-02-18 | Magazin
A Budakeszi Vadaspark és a Csodák Palotája közös programsorozatot indít az iskolások részére. Az „Élményteli osztálykirándulások” néven futó együttmûködés kedvezõ áron nyújt lehetõségeta diákcsoportoknak, hogy felfedezzék mindkét élménykomplexumot. 

A „Testközelben a természettel” csomagot igénybe vevõ csoportok kedvezményes áron látogathatnak el a komplex szolgáltatáscsomagot kínáló Budakeszi Vadasparkba, ahol látványetetéseken, tréningeken vehetnek részt, megcsodálhatják a több mint 50 õshonos állatfajt, és végigmehetnek az interaktív tanösvényeken is. Mindemellett a csomag részét képezi a „Barangolás a Csodák Palotájában” tematikus program is, aminek keretein belül lehetõségük nyílik az állatvilág ihlette kémiai és fizikai kísérletekbõl álló laborfoglalkozásra, és ehhez kapcsolódóan megismerhetnek 250 különleges játékos eszközt is.

A kombinált jegyeket a Csodák Palotájában lehet megvásárolni, és kétféle belépõtípus közül választhatnak a csoportok: az egyik 4.200 Ft/fõ áron érhetõ el, a másik pedig 5.200 Ft/fõ áron, amiegy meleg ebédet tartalmaz. A közös jegyek továbbá azért is elõnyösek a csoportok számára, mert mindkettõ feljogosít a Budakeszi Vadaspark területén található Dinó Park látogatására is, ahol egy több millió éve eltûnt világot szemlélhet meg minden kalandor.

w

Megosztás