Pötyi

2019-07-16 | Magazin
Pötyike áldatlan körülmények közül került többedmagával a menhelyre. Egy elhanyagolt kertben éltek. Idõs gazdájuk gyógyíthatatlan betegsége miatt már enni sem kaptak rendszeresen, ekkor hoztuk el õket.

Az ilyen kutyák némelyike nagyon bizalmatlan, Pötyi és társai azonban barátságosak, sok szeretetet kaphattak. Ez a jó közepes termetû és korú hölgy már az elsõ találkozásnál lelkes puszilkodónak bizonyult.

Nagyon jól viseli, hogy kis világából belecsöppent a menhely lármás, vibráló közegébe. Az ugyanonnan mentett Manyikával érkezett és lakik együtt, a két régi barátnõ erõsíti egymást.

Pötyi aranyos, kedves kutya, aki jó erõben van, és ezt még tanulnia kell kordában tartani. A séta még szokatlan a számára, de nagyon élvezi. Az agresszió legkisebb jelét sem mutatja, emberközpontú, a többi kutyával kijön, macskákkal közömbös.

Pötyi nem sztáralkat, nincs különleges produkciója, nem bohóckodik, nem is egy drámakirálynõ.

Õ „csak” egy rendes, barátságos kutyahölgy. Kertbe vagy lakásba is ajánljuk, kicsikkel és nagyokkal is meg fogja találni a közös hangot.

Bõvebb információt Pötyirõl a Budaörsi Állatmenhelyen személyesen, vagy az alábbi telefonszámon:  +36706016700 lehet kérni.

 

Megosztás