Vadászpuskával lõtt volt élettársára egy férfi Kecskeméten

2019-07-25 | Magazin
Egy nõt akart kivégezni az a férfi, aki szerdán 16 óra 7 perckor lövést adott le egy kecskeméti áruházban. A rendõrök azonnal a helyszínre vonultak, ahol elfogták a feltételezett elkövetõt. Vele szemben a Bács-Kiskun Megyei Rendõr-fõkapitányság emberölés bûntett kísérlete miatt indított büntetõeljárást- írja a Police.hu.

baon.hu információi szerint a férfi ki akarta végezni a nõt. A lap munkatársának egy szemtanú elmondta, a férfi 22 éven át az élettársa volt a boltban dolgozó nõnek, azonban a nõ három héttel ezelõtt szakított vele. Állítólag a férfi az elmúlt három hétben többször is életveszélyesen megfenyegette a nõt, vélhetõen nem tudta feldolgozni, hogy a nõ szakított vele. A portál információi szerint a nõ testõrt is fogadott emiatt maga mellé.

Mint a lap megtudta, a férfi egyébként vadász, a sörétes puskájával ment be az üzletbe, azzal a szándékkal, hogy végez a nõvel. A nõ gázsprével a férfi felé fújt, erre a férfi lövést adott le, de az mellément, történtek során nem sérült meg senki.

Forrás: police.hu/baon.hu
w

Megosztás