Roxi hálás lenne

2019-10-16 | Budaörs
Nálunk – a Budaörsi Állatmenhelyen - a „nehézfiúk” kategória egyik legszebb példánya Roxi – aki egyébként lány kutya. Csodaszép, tigriscsíkos, erős, nagytestű, a kemény kutyák fajtajegyeit viselő keverék lány. Az emberekkel jó a kapcsolata. Sőt.

 

Kenneltársával is egész jól kijön, bár ez lehet, hogy nem az ő érdeme, hiszen Kajla, a Roxi-hisztik ellenére egy gentleman.
Roxi szereti az emberi társaságot, és egy olyan gazdára volna szüksége, aki határokat szab a természetének. Neveli, megtanítja mindenre, kutyaiskolába jár vele, és szocializálja a többi kutyával, továbbá energiáinak megfelelő mozgásmennyiséget tud számára nyújtani.

Értem én, hogy ez egy elég nagy kihívás.
Őt még senki sem próbálta meg szeretni, tanítani.
Tele van feltáratlan lehetőségekkel, és egy olyan gazda, aki nem riad meg a feladattól, bevállalja, hogy megtanulják egymást, csodákat tudna vele művelni.
Nagyon szeretném látni már ezt, mert Roxi életének lassan majdnem a felét nálunk töltötte egy kennelben, ahol ellátják, néha megszeretgetik, nagy ritkán kijut kicsit sétálni, de arra nincs lehetőség, hogy neveléssel, fegyelmezéssel fejlesszék.
Kell, hogy legyen olyan ember, aki nem sajnálja erre a feladatra az energiát.
Biztos, hogy van, csak el kéne jutnia hozzá ennek az üzenetnek, és észre kéne vennie, hogy kölcsönösen egymásra van szükségük.

Gyanítom, hogy Roxinál hálásabb társat nem fog találni az, akivel összepasszolnak. Egészen biztos, hogy nem lesz átlagos fazon az, aki beleszeret végre a menhely legszebb lányába.

Talán pont itt talál rá az, akivel boldog éveket tölthetnek együtt.

További képeket és információkat a Budaörsi Állatmenhely honlapján Roxi adatlapján és menhely facebook oldalán az Örökbefogadható kutyák albumban lehet találni róla. Személyesen vagy telefonon lehet érdeklődni a menhelyen vagy a 06-70/601-6700 telefonszámon.

Megosztás