St. Martin jótékonysági koncertje a kacifántos gyerekekért

2023-05-16 | Budaörs
A mostani koncert teljes bevételével egy kifejezetten központi idegrendszer sérült gyerekeknek való tábor költségeit szeretnék a családok számára könnyebbé tenni az Újbudai Gyermek Fejlesztőházban.

A PostART invitálása a koncertre:

St. Martin a világ egyik legismertebb szaxofonművésze. Különféle együttesekben próbálta ki magát (Első Emelet, Prognózis, a Névtelen Nulla). Az első hanghordozója itthon és külföldön szinte egy időben jelent meg. A sors úgy hozta, hogy külföldön hamarabb lett aranylemez. Szóló karrierje 1992-ben kezdődött, a Bertelsmann Média Kft. BMG ARIOLA lemezkiadó világcég támogatásával. 1994-ben felkérték egy Dél-kelet Ázsiában megjelenő lemez elkészítésére. Malaysiában a világ hét legismertebb szaxofonosával (Candy Dulfer, Nelson Rangell, Kenny G., Tom Scott, Warren Hill, Eric Marienthal) dolgozhatott együtt és készült el a „Sax For Lovers” című lemez, amely több héten keresztül vezette a világ eladási toplistáját.

Negyedik szólólemezén már két dal feldolgozása hallható pánsípon. A legutolsó, Ajándék című albumon önálló szerzemény a Kételkedés, amelyet azonos című versével együtt szólaltat meg. Eddig hét zenés színdarab zeneszerzője, illetve zenei rendezője volt, több reklámfilm dalát és szignálját készítette el. Mindezek mellett a fotózás és a versírás színesíti életét. Különféle meghívásoknak eleget téve, fellép itthon és külföldön. Lemezbemutató koncertjeit igyekszik a zenéjéhez illő, hangulatos és különleges helyszínekre szervezni. Aggteleki cseppkőbarlang, Kiscelli Múzeum, Esztergomi Vár, Uránia Nemzeti Filmszínház. Fellépett Erdélyben, Szlovákiában, Svájcban, Portugáliában, a Borkum-szigeteken. Zenéjét minősíti az eladott hanghordozóinak arany és platina fénye. Eladott lemezei alapján ő hazánk első számú hangszeres előadója. Kifejezési eszköztára sokszínű. Otthonosan mozog a hangszerek világában (szoprán-, alt,- és tenor szaxofon, trombita, fuvola, pánsíp, dob, konga, zongora, basszusgitár).

A mostani koncert teljes bevételével egy kifejezetten központi idegrendszer sérült gyerekeknek való tábor költségeit szeretnénk a családok számára könnyebbé tenni az Újbudai Gyermek Fejlesztőházban. A tábor évek óta hatalmas sikereket könyvelhet el minden nyáron. A jelen gazdasági helyzet miatt viszont idén több mint másfélszeresére nőtt a tábor díja, és ez rengeteg család számára jelenti azt, hogy már nem tudják megfizetni az egy hetes intenzív fejlesztés összegét. Az idei évben 3 hét tábor alatt összesen 24 gyermeket tudnak fogadni a Fejlesztőház szakemberei.

Jótékonysági rendezvényünkkel szeretnénk, ha mindegyik táboros hét teljes létszámmal indulhatna el, ezzel is segítve a kacifántos gyermekek fejlődését.
Újbudai Fejlesztőház:
„A sikeres terápia feltétele a specialista magas szintű képzettsége és a gyermekekhez való szeretetteli hozzáállása.”
web: https://ujbudagyermekfejleszto.hu/
facebook: https://www.facebook.com/fejlesztohaz
A PICi Reménysugár Alapítvány eddigi munkásságáról az alábbi oldalon lehet tájékozódni:
https://www.facebook.com/piciremenysugaralapitvany
Belépőjegy: 3600 Ft, mely a helyszínen kizárólag készpénzért megvásárolható, illetve online is elérhető:
https://tixa.hu/STMARTIN_20230519_postart
Támogatói jegy: 10.000 Ft
Helyszín: PostART Kulturális Színtér
2040 Budaörs Clementis László és Ébner György köz sarok

Megosztás