Tíz éves a Gazdapiac

2024-06-12 | Budaörs
2024.június 8-án a szombati piacnap egészen más volt,mint az eddig megszokott. Születésnapot ünnepeltek a gazdák és a vásárlók.

Hamar elszaladt az idő. A Gazdapiac  2024.június 8-án ünnepelte tizedik születésnapját. Az ünneplés  fő attrakciója a Tündik Tamás vezette Szélrózsa Néptáncegyüttes Pacsirtáinak fellépése volt.

Tolmácsolásukban zenei kísérettel kedves dalokat hallhattunk,majd megkezdődött a születésnapi torta,és egyéb édességek, ezek között a nagyon finom túró rudi kínálása,amelyekért hosszú sorban várakoztak az ünneplésen résztvevő vásárlók. Aki ezek után a finomságok után még vágyott valamire, megkóstolhatta a finom cseresznyét és meggyet is.

Reméljük, hogy a Budaörsi piac a továbbiakban sem veszít a népszerűségéből. Hétről hétre bebizonyosodik, hogy a lakosság szereti a Patkó utcai piacot,és úgy tűnik megszokták a helyet is,amely közel van a tömegközlekedéshez,ezért  jól megközelíthető és mint ahogyan az látszik,  a gazdák is szeretik ezt a helyet. Hétről hétre jönnek és árusítják, a finom friss termékeiket.

S hogy mit hoz a jövő? Ahhoz hogy fedett csarnok fogadja az ide látogatókat,sokat kell tárgyalni úgy a hely kialakításáról, mint az anyagi feltételekről. De ezeken túl nem elhanyagolható a lakosság véleménye sem, őket is meg kell hallgatni, és ennek függvényében dönteni.

Boldog születésnapot Gazdapiac!

Megosztás