Végre! Egy fontos megoldás

2021-10-07 | Közélet
Ahányszor csak autóval arra jártam, mindig megjegyeztem utitársaimnak: Budaörsön rengeteg körforgalom van, éppen itt miért nincs már évek óta, hiszen ez egy nehezen járható, igazán balesetveszélyes kereszteződés.

Most ezt a hírt olvastam a város hivatalos oldalán:
Várhatóan 2021. október 11-én kezdetét veszi Budaörs Város önkormányzatának beruházásában a Csata utca – Garibaldi utca – Kereskedők útja kereszteződésben a körforgalmú csomópont építése.

4. ütem

A kivitelezés ideje alatt 4 ütemű forgalomkorlátozásra kell számítani a mellékelt forgalomtechnikai helyszínrajzok szerint. Mind a négy fázisban a Károly király utca – Ady Endre utca irányából, és az autópálya lehajtóágról lehet közlekedni, a Kereskedők útja a Törökbálinti utcánál lezárásra kerül, ide csak a szakaszra bejárattal rendelkező telephelyekre lehet majd behajtani, a gyalogos forgalom a lezárás időtartama alatt ezen a szakaszon ideiglenesen megszűnik.

A Kereskedők útja lezárt szakaszán lévő Budaörs benzinkút nevű megállóhely az építés ideje alatt áthelyezésre kerül a Csata utca Károly király utca – Deák Ferenc utca közötti szakaszára.

A beruházás várható időtartama 60 nap.

Meglátjuk, mikorra sikerül megvalósítani a körforgalom építését. Reméljük, az időjárás is megengedi a minél előbbi befejezést.

SzK

Megosztás