Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Nyílt nap az Alba InnoVárban

2019.03.23. @ 09:00 - 14:00

Az Alba Innovár 2019. március 23-án, szombaton ismételten megnyitja kapuit, hogy látogatóik megismerjék az élményszerû tanulást, amelyben a diákok már nap, mint nap részt vehetnek. A díjmentes nyílt napot az Arconic támogatásával valósítják meg.

Az Alba Innovár humanoid robotjai vezetik be a legmodernebb robotok világába azokat az érdeklõdõket, akik részt vesznek március 23-án, szombaton a szervezet nyílt napján. Az eseményre regisztráltak ingyenesen kipróbálhatják az Alba Innovár interaktív, érintésre reagáló okospadlóját, a Wizefloort.

A Leopoly 3D modellezõ szoftverrel kipróbálható a 3D-s szobrászkodás játékos formában, de lehetõség lesz Lego Mindstorms EV3 robotokat különbözõ érdekes feladatokra programozni. Az Innovár szakemberei bemutatják, milyen egyszerûen lehet különféle tárgyakat tervezni, alkotni és kinyomtatni 3D nyomtatóval. A szabadulószobában található hazánk egyik legnépszerûbb szabadulós kihívása, amely egyedi és váratlan feladványokkal várja a játékra regisztrálókat.

Ha érdekli a digitalizáció, a modern, élményszerû tanulás világa, regisztráljon programjainkra, és látogasson el hozzánk! A foglalkozásokon csak 10 éven felüliek vehetnek részt. A kiskorúak kísérõje csak 18 éven felüli lehet, és neki is regisztrálni kell az ingyenes nyílt napra az info@albainnovar.hu e-mail címen.

OKK Fehérvár

Details

Date:
2019.03.23.
Time:
09:00 - 14:00
Event Category: