Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Pákozdi Gasztro-Feszt

2019.06.29. @ 10:00 - 23:00

Jövõ szombaton rendezik Pákozdon a Gasztro-Fesztet: lesz halfõzõ verseny, kézmûves harapnivalók és borkóstolás, a színpadon pedig autentikus mûsorok szórakoztatják a közönséget egészen estig.
A vendégházakban, csendes falusi turizmusban gondolkodó, a néphagyományoknak, a kerékpározóknak és a horgászoknak, sportolóknak szívesen helyet adó Pákozdon június 29-én, szombaton rendezik meg a Gasztro-Fesztet.

Az öko-szemlélet a garancia arra – vallják a szervezõk –, hogy a rendezvényre látogatók ételbõl, italból, programokból az eredetit, a természeteset, a valódit kapják: „A poharakba kerülõ bor a 450 millió éves hegy lankáin termett gyümölcsbõl érlelõdött, a halat pedig adja a tó.” A fesztiválon vöröshús- és halfõzõ versenyt hirdetnek, illetve kézmûves harapnivalókat és bort kínálnak, a gyerekek népi játékokat próbálhatnak ki, a színpadon pedig autentikus produkciók szórakoztatják a közönséget, mint a Kákics Együttes, a Csörömpölõk Zenekar és Sipos F. Tamás koncertje.

További részletek olvashatók a http://www.pakozd.hu/gasztro-feszt-pakozd oldalon, a halfõzõ versenyre itt lehet jelentkezni.

OKK Fehérvár

Details

Date:
2019.06.29.
Time:
10:00 - 23:00