Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Vízivárosi Kölyök Juniális

2019.06.29. @ 09:00 - 14:00

Ha június, akkor juniális: szombaton várják a családokat Víziváros kiemelkedõ nyári gyermekprogramjára. A játékvár és a színpadi fellépések mellett hatpróbát rendeznek ovisoknak, és megannyi érdekes interaktív program várja még a gyerekeket. A rendezvény ezúttal is ingyenes lesz, a helyszíne pedig a Budai úti OBI áruház parkolója.
Gyermektánc, bábjáték és hatpróbás ovis vetélkedõ szerepelnek a hatodik Vízivárosi Kölyök Juniális programjában. A mese a szegény emberrõl és a rókáról szól majd Nyáry Bernadett elõadásában, elõtte pedig a városrész óvodásai lépnek színpadra néptáncmûsorukkal 9.15 órától – június 29-én, szombaton.

Dr. Horváth Miklósné önkormányzati képviselõ a közösségépítésrõl, valamint a gyermekeinkért vállalt felelõsség apropóján a játékos ismeretfejlesztésrõl beszélt a rendezvény sajtótájékoztatóján. A városrész közkedvelt nyári gyerekprogramját azzal a céllal rendezik meg évek óta a LISZI ötlete alapján, hogy az itt élõ családok megismerkedjenek egymással, és a gyerekek új élményeket szerezzenek az õket körülvevõ, hétköznapi dolgokkal kapcsolatban. „Megpróbáljuk õket játékosan rávezetni arra, hogy egy közösség részei, tagjai – ahol nemcsak jogaik vannak, hanem kötelességeik is –, és hogy nem árt megismerniük azt a közösséget, azt a városrészt és várost, amelynek a tagjai. Olyan programokat szervezünk számukra, amelyek segítségével játékosan tanulják meg az együttélés szabályait, és játékosan ismerik meg például az értük dolgozó szervezetek munkáját.” – fogalmazott a képviselõ.

Már hagyomány, hogy a helyi katonaság, a rendõrség, a tûzoltók, a mentõk és a vállalatok is bemutatják tevékenységüket: a családi programon a Fejérvíz, a Depónia, a Széphõ és a Városgondnokság szakemberei is ott lesznek interaktív játékaikkal, eszközeikkel.

OKK Fehérvár

Részletek

Dátum:
2019.06.29.
Időpont:
09:00 - 14:00
Esemény kategória: