A nemzet zászlója újra elindul

2020-07-30 | Budaörs
2020. augusztus 30-án újra végigmegy a Nemzet Zászlója az Andrássy úton a Hősök teréig - pótolva a márciusban elmaradt eseményt. Jelentkezőket még várnak a szervezők!

A honlap: https://1848.magyartrikolor.com/

“Az esemény védnökei: Makray Katalin és Dr. Papp Lajos professzor
Szervező/ötletgazda: Szilágyi Ákos ( ’56 Lángja alapítvány, Magyar Trikolór Kft.)

Keressük azt az 1848 személyt, aki az 1848 méter hosszú lobogót végigviszi az Andrássy úton. Képviseltethetik magukat magánszemélyek, civil szervezetek, iskolák, egyesületek, családok, önkormányzatok, cserkészcsapatok, külhoni és magyarországi-, határon túli és a világban szétszórt magyar közösségek.

 Minden érdeklődő jelentkezését szeretettel várjuk.
A zászlót vinni szándékozók ezen az oldalon tudnak regisztrálni a lenti jelentkezési adatlapon.
 Az 1848 méteres zászló költségeit közadakozásból és a zászlóvivők “nevezési díjából” fedezzük, bizonyítva, hogy mennyire becsüljük nemzetünket, szeretjük zászlónkat, hagyományainkat és kultúránkat.

A rendezvény biztosításában és aktív zászlóvivőkként az Országos Baranta Szövetséget, és a Vitézi Rendet, mint két társrendező szervezetet üdvözöljük. Akik nem tudnak jelen lenni a jeles napon, de anyagi támogatásukkal hozzá szeretnének járulni az esemény sikeréhez, azok a “Támogató” kategória alatt regisztrálhatnak. A 3000 Ft-ot meghaladó adományozók és zászlóvivők neve bekerül a NEMZET ZÁSZLÓJA 2020 könyvbe, amelyet később minden benne szereplő személy átvehet majd. / 2018, 2019 könyvek/

Megosztás