A Budaörsi Latinovits Színház 2022-23-as évada

2022-08-08 | Budaörs
Szeptember 2-án az Öröm és boldogsággal kezdődik a 2022/23-as évad. Ebben a hónapban a felnőtt előadások közül visszatér Máté Gábor legújabb rendezése, a Katharina Blum elvesztett tisztessége Hartai Petrával a főszerepben és a Szentivánéji álom is. A gyerekeknek a felújított Ebcsont és nyúlcipő, valamint A Négyszögletű Kerek Erdő című előadásainkkal készülünk.

A 2022/23-as évad tervezett bemutatói:

Csiky Gergely – Mohácsi István – Mohácsi János: Az üzlet, az üzlet, avagy eladó a menyasszony – rendező: Mohácsi János, 2022. október 1.

Mark Haddon – Simon Stephens: A kutya különös esete az éjszakában – rendező: Csábi Anna, 2022. november 18. (ifjúsági előadás)

Varsányi Anna: Az eprésző kislány – rendező: Alföldi Róbert, 2022. december 17.

Bertolt Brecht: Kurázsi mama és gyermekei – rendező: Zsótér Sándor, 2023. február 18.

Lionel Shriver – Németh Nikolett: Beszélnünk kell Kevinről – rendező: Berzsenyi Bellaagh Ádám, 2023. április 15.

Marilyn Campbell – Curt Columbus: Bűn és bűnhődés (Dosztojevszkij regénye alapján) – rendező: Varsányi Péter, 2023. április 21. (tantermi előadás)

Az október rögtön egy bemutatóval kezdődik: Mohácsi János Csiky Gergely Proletárok című drámájának átiratát rendezi Az üzlet az üzlet, avagy Eladó a menyasszony címmel. Felnőtt előadásaink közül látható lesz októberben a Vadászat (r. Pelsőczy Réka), a Rekviem egy álomért (r. Berzsenyi Bellaagh Ádám), a Katharina Blum elvesztett tisztessége (r. Máté Gábor), az Öröm és boldogság (r. Alföldi Róbert), és visszatér a Koldusopera is (r. Fehér Balázs Benő). A gyerekek a már említett két előadás mellett a Wéber Anikó nagysikerű regénye alapján készült Az osztály vesztese című előadásunkat is megnézhetik.

(A képen: Emil és a detektívek)

Forrás: latinovitsszinhaz.eu

Megosztás