A budaörsi színház előadásai a SzínházTV-ben

2020-12-01 | Budaörs
On-line nézhetjük majd meg a Latinovits Színház előadásait megadott időpontban, ha veszünk rá jegyet. Közvetítés a színházból, felvételről.

Berzsenyi Bellaagh Ádám színigazgató izgalmas kezdeményezésről számolt be a TV2040 hírműsorában.

Bár nem tudjuk most látogatni az előadásokat, a színházi élet nem állt le. On-line lehetőségünk lesz rá, hogy újra megnézhessük kedvenc előadásunkat, színészeinket, vagy megismerkedjünk egy még nem látott darabbal.

A színház felvette a kapcsolatot a SzínházTV internetes szolgáltatóval, amely már rögzített is néhány előadást (Négyszögletű kerek erdő, Születésnap, Figaró házassága) és ezeket remélhetőleg több is követi majd, mint pl. a Liliomfi, Vacsora 5 személyre. Karácsony táján várható a „vetítés” a szinhaztv.com weboldalon. Itt pontosan követhetjük a dátumokat és kifizethetjük a színházjegy árát is!

A színészeknek felüdítő érzés volt, hogy újra eljátszhatták a darabokat budaörsi színházunk színpadán. Használjuk ki fenti lehetőséget és „menjünk mi is színházba”, ha virtuálisan is. Szép estéink lehetnek a bezártság közepén!

A SzínhazTV-ről
A szolgáltatás azzal a céllal indult, hogy lehetőséget biztosítson azoknak a minőségi színházi előadásoknak a megtekintésére, amelyek helyszíni megnézésére különböző okok miatt nincs lehetőség.
Minket, nézőket arra biztatnak, hogy regisztráljunk, iratkozzunk fel hírlevelükre és válasszunk a folytonosan megújuló tartalmakból.
Kérdés esetén az info@szinhaztv.com címre írhatunk.

(A kép forrása: szinhaztv.com)

SzK

Megosztás