Budaörsön az oltás rendben zajlik

2021-03-23 | Közélet
Köszönjük orvosainknak és az asszisztenseknek az áldozatos munkát, amit heteken keresztül a védőoltással kapcsolatban végeznek. Az alábbi tájékoztatást a városunkban zajló oltásokról Kövesdi Gabriellától, a Szociális és Egészségügyi Iroda vezetőjétől kaptuk.

Budaörsön 12 felnőtt háziorvos dolgozik. Az érdi Ántsz-től Budaörsre szállítjuk az oltóanyagot. Az elosztás központilag történik. Az önkormányzat segítséget nyújt az oltóanyag elszállításához azoknak a háziorvosoknak, akik ezt igénylik. Ezen kívül segítséget nyújt az orvosoknak az oltásban részesülők értesítésében, illetve az oltópontra szállításában.

Ismerőseim ugyanazt tapasztalták, amit magam is. Értesítést kaptam a családorvosomtól. A megadott időben, múlt szombaton ott voltam a rendelőben. Folyamatosan zajlott az oltás, minden fennakadás nélkül, pedig arra a napra káoszt hirdettek a „jól informált” facebookozók. (Talán soha nem fogom megérteni, hogy miért kell álhírekkel pánikot kelteni.) Megkaptam az igazoló szelvényt, amin szerepelt a következő oltás időpontja.

Köszönöm, doktor úr!

s.k.

Megosztás